Tjek dit Norton-abonnements status

Et gyldigt abonnement sikrer, at din sikkerhed altid er opdateret. For at fortsætte med at bruge alle Norton-funktionerne og forblive beskyttet skal du aktivere eller forny dit abonnement, inden prøve- eller abonnementsperioden udløber.

Kontroller status for dit abonnement

1. Log ind på din -konto.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og klik derefter på Log ind.

3. Hold markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

4. Du kan se status for dit abonnement på fanen Mit abonnement.

5. Hvis abonnementet er udløbet eller er ved at udløbe, skal du klikke på Forny nu for at forny dit abonnement.

Hvis Abonnementsfornyelse er aktiveret, fornyes abonnementet automatisk.

Du kan se, hvor mange tilgængelige licenser der er til dit abonnement, under abonnementsnavnet. Hvis du har brugt alle de tilladte licenser til dit nuværende abonnement, kan du overføre din licens fra en enhed, der ikke er i brug, til en anden enhed. Du kan få mere at vide under Overfør din Norton-beskyttelse fra en enhed til en anden enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v25422500
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/02/2024