Sådan kører du en scanning i Norton 360-appen for at tjekke din Android-enhed for sikkerhedsrisici

Norton 360-appen scanner din enhed automatisk og beskytter den mod sikkerhedsrisici. Men hvis du har mistanke om en sikkerhedsrisiko, kan du starte en scanning manuelt for at dobbelttjekke.

Sådan kører du en scanning i Norton 360-appen

1. Start Norton 360-appen fra startskærmen.

2. Gør et af følgende:

• Tryk på valgmuligheden Træk for at scanne øverst i hovedvinduet i Norton 360-appen, eller træk nedad på skærmen for at starte en scanning.

• Tryk på Sikkerhed, og tryk på Scan nu.

3. Norton 360-appen scanner de filer og apps, der er installeret på enheden. Hvis der er noget, der kræver din opmærksomhed, bliver det vist i vinduet Sikkerhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137836143