Konfigurer VPN i Norton 360-appen på din mobilenhed, så du kan surfe på internettet i bedre sikkerhed på wi-fi-netværk

Når du bruger et kompromitteret trådløst netværk, kan cyberkriminelle stjæle dine data og de vigtige oplysninger du sender og modtager. Du kan konfigurere funktionen Secure VPN i Norton 360-appen til automatisk at scanne og advare dig, hvis du er tilsluttet et kompromitteret netværk.

Denne funktion er kun tilgængelig for brugere, der abonnerer på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-abonnementer, der inkluderer Secure VPN. Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande.

Norton Secure VPN/Secure VPN kan ikke længere bruges i Indien som følge af statslige bestemmelser, der kræver logføring og lagring af brugerdata. Du kan dog stadig bruge dit produkt/abonnement, når du rejser uden for Indien.

Inden du følger trinene, skal du sørge for, at du har konfigureret funktionen Wi-fi-sikkerhed ved hjælp af din Norton 360-app. Der er flere oplysninger i Konfigurer og besvar sikkerhedsadvarsler om Wi-fi-sikkerhed i Norton 360-appen på din mobilenhed

Jeg har en Android-enhed

Konfigurer VPN

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på Personlige oplysninger.

3. På skærmen Personlige oplysninger kan du konfigurere VPN-indstillingerne.

Jeg har en iOS-enhed

Konfigurer VPN

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Tryk på Personlige oplysninger.

3. Tryk på Konfigurer nu, og tryk derefter påTillad for at tilføje VPN-konfigurationer.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangskoden til din enhed og derefter sikre dig, atAutomatisk VPN er slået til.

Du modtager stadig wi-fi-sikkerhedsadvarsler, selv efter at du har deaktiveret konfigurationen af automatisk VPN på din enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722601
Operativsystem Android;iOS