Aktivering af et forudbetalt Norton-abonnement, som er købt hos en forhandler

Hvis du vil installere et Norton-program, som du har købt hos en forhandler eller via et websted tilhørende en associeret tredjepart, skal du oprette en Norton-konto eller føje det købte program til en eksisterende konto. Du kan læse mere i Administration af din Norton-beskyttelse på Mit Norton

Under installationsprocessen får du mulighed for at aktivere automatisk abonnementsfornyelse. Du kan læse mere i Ofte stillede spørgsmål: Norton Security-abonnement og fornyelse

Download og installation af Norton-programmet

1. Log på din Norton-konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget på, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på.

Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. Læs vilkår og betingelser for automatisk fornyelse på siden Kom i gang, og klik på Acceptér og fortsæt.

4. Angiv faktureringsadressen og dine kreditkortoplysninger på siden Betalingsmåde, og klik på Acceptér og fortsæt.

For at aktivere abonnementet skal du angive disse oplysninger. Når du har aktiveret abonnementet, kan du logge på din Norton-konto og annullere den automatiske fornyelse.

5. Bekræft din betalingsmetode, og klik på Fortsæt.

6. Indtast produktnøglen på siden Kom i gang, og klik på >.

7. Klik på Acceptér og download.

Hvis du har mere end ét Norton-program på din konto, skal du vælge det program, du vil downloade, og klikke på Næste.

Klik på Indlæs flere, hvis det program, du vil downloade, ikke vises på listen.

Klik på Send et link til download, hvis du vil installere på en anden enhed.

8. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Du kan læse om, hvordan du installerer produktet på en anden enhed, i Download af Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132083659
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 03/06/2019