Slå Norton Family-overvågning til eller fra

Hvis du vil slå Norton Family-overvågning midlertidigt fra for dit barn, kan du gøre det på Norton Family-webstedet eller i Norton Family-appen til forældre. Du behøver altså ikke at have barnets enhed i hånden for at gøre det. Hvis du f.eks. har to børn, kan du aktivere opsyn for det første barn, og deaktivere den for det andet barn. I så fald overvåger og registrerer Norton Family kun det første barns aktiviteter.

Du kan også deaktivere Norton Family direkte på barnets enhed. Hvis det er en Android-enhed, kan du skifte til forældertilstand og deaktivere Norton Family-overvågning. På den måde kan du frit bruge enheden uden nogen husregler. Når du er færdig, skal du sikre dig, at du har aktiveret Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128063079
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 06/01/2021