Slå Norton Family-overvågning til eller fra

Hvis du vil slå Norton Family-overvågning midlertidigt fra for dit barn, kan du gøre det på Norton Family-webstedet eller i Norton Family-appen til forældre. Du behøver altså ikke at have barnets enhed i hånden for at gøre det. Hvis du f.eks. har to børn, kan du aktivere opsyn for det første barn, og deaktivere den for det andet barn. I så fald overvåger og registrerer Norton Family kun det første barns aktiviteter.

Du kan også deaktivere Norton Family direkte på barnets enhed. Hvis det er en Android-enhed, kan du skifte til forældertilstand og deaktivere Norton Family-overvågning. På den måde kan du frit bruge enheden uden nogen husregler. Når du er færdig, skal du sikre dig, at du har aktiveret Norton Family.

Slå Norton Family-overvågning af et barn til eller fra på Nortons websted

1. Log ind på din konto.

2. Vælg et barn, som du vil administrere indstillinger for.

3. Hvis du vil stoppe eller starte Norton Family-overvågning af barnet, skal du ud for Overvågning flytte knappen Til/Fra til Fra eller Til.

4. Klik på Fortsæt bare for at bekræfte.

Slå Norton Family fra eller til i Windows

Følg disse trin, hvis du bruger dit barns enhed og vil slå overvågning fra, indtil du skifter tilbage.

1. Log på barnets computer.

2. Klik på ikonet Norton Family længst til højre på proceslinjen i meddelelsesområdet.

3. Slå fra ved at klikke på Deaktiver Norton Family og gøre følgende:

• I det vindue, der vises, skal du logge på med dine Norton-legitimationsoplysninger.

• For at slå fra indti ldu genstarter eller logger på med en anden konto skal du klikke på Indtil næste logon eller genstart.

• For at slå fra til et bestemt tidspunkt skal du klikke på Indtil og vælge et tidsrum.

• Klik på Gem. Du vil få besked, når Norton Family-klienten er slået fra.

4. Hvis du vil slå Norton Family til, skal du klikke på Aktivér Norton Family.

Slå Norton Family-overvågning til eller fra for et barn i Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Under det barn, som du vil administrere, skal du gøre et af følgende:

• Ud for Overvågning skal du flytte knappen til venstre til positionen FRA eller til højre til positionen TIL.

• Under Overvågning skal du trykke på Husregler og derefter trykke på knappen FRA eller TIL.

Skift mellem tilstanden Forælder og Barn i Android

Følg disse trin, hvis du bruger dit barns enhed og vil slå overvågning fra, indtil du skifter tilbage.

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

2. Hvis du vil slå overvågning fra, skal du trykke på dit profilikon og derefter trykke på Log på som forælder.

3. Log på med loginoplysningerne til din konto for at gå til forældertilstand.

4. Tryk på din familieprofil.

5. Under Norton Family skal du trykke på Når der skiftes tilstande og vælge en af følgende muligheder:

• Tryk på Afbryd ikke midlertidigt for at lade Norton Family køre videre, mens du skifter tilstand.

• Tryk på 15 minutter eller 1 time for at deaktivere Norton Family i den valgte periode.

• Tryk på Indtil jeg skifer tilbage for at slå Norton Family fra, indtil du skifter tilbage til tilstanden Barn.

6. Tryk på Udført.

7. For at aktivere eller skifte tilbage skal du trykke på menuikonet på hovedskærmen og derefter trykke på tilstanden Barn.

Slå Norton Family-overvågning til eller fra for et barn i iOS

1. Åbn appen Norton Family til forældre.

2. Under det barn, som du vil administrere, skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil slå Norton Family -overvågning fra, skal du flytte knappen til venstre til positionen FRA og derefter bekræfte.

• Hvis du vil slå Norton Family -overvågning til, skal du flytte knappen til højre til positionen TIL.

Hvis du logger på din Norton Family-kontoen via din Google-konto, skal du sørge for at logge af fra din Google-konto i din browser, når du har afsluttet konfigurationen af Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128063079
Operativsystem windows,android,ios