Opdater dine adgangskoder automatisk med funktionen til automatisk ændring af adgangskoder

Funktionen til automatisk ændring af adgangskoder understøtter automatisk ændring af adgangskoder til flere websteder, uden at du skal forlade Norton Password Manager. Du kan se den ændrede adgangskode ved at logge ind på boksen og klikke på i afsnittet Sikkerhedskontrolpanel.

Du må ikke lukke fanen eller åbne indholdet i fanen, mens adgangskoden ændres automatisk. Du må ikke skifte fane, da det kan forstyrre den automatiske ændring af adgangskoden.

Sådan fungerer automatisk ændring af adgangskoder

Funktionen til automatisk ændring af adgangskoder hjælper brugeren med at logge sig på websteder, og den genererer sikre adgangskoder for brugeren. De nye adgangskoder genereres lokalt af Password Manager og overføres via en sikker metode. De nye adgangskoder gemmes i Norton Password Manager-boksen, som kun du har adgang til.

• Der vises en grøn overskrift på fanen, når funktionen til automatisk ændring af adgangskoder har opdateret adgangskoden til et websted

• Der vises en rød overskrift på fanen, hvis funktionen til automatisk ændring af adgangskoder ikke kan opdatere adgangskoden til et websted

Når adgangskoden er blevet ændret automatisk, burde du kunne se et højere procenttal for adgangskodens styrke. Sikkerhedskontrolpanelets klassificering bliver også højere, når adgangskoden er blevet ændret automatisk.

Hvis totrinsbekræftelse er aktiveret for et websted, skal du angive de relevante oplysninger, før du kan bruge funktionen til automatisk ændring af adgangskoder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127948823