Hjælp Norton Community Watch med at identificere potentielle nye trusler på Mac

Norton Community Watch gør det muligt for brugere af et sikkerhedsprodukt fra Norton at hjælpe med at forbedre identifikationen af og reducere den tid, det tager, at levere beskyttelse mod nye sikkerhedstrusler. Programmet indsamler udvalgte data om sikkerhed og programmer og sender disse data til Norton til nærmere analyse for at kunne identificere nye trusler og deres kilder. Programmet hjælper med at udvikle et bedre, stærkere sikkerhedsprodukt ved at analysere de data, der sendes fra brugeren.

Læs vores fortrolighedspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan får adgang til, indsamler og behandler data for specifikke produkter.

Sådan deaktiveres eller aktiveres Norton Community Watch

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. I Norton-hovedvinduet skal du klikke på Avanceret eller Indstillinger.

3. Klik på Produktindstillinger i ruden i venstre side.

4. I rækken Norton Community Watch skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127152245
Operativsystem Mac