Sletning af Norton Family-kontoen

Hvis du ikke længere bruger Norton Family-tjenesten, kan du til enhver tid slette din konto til den på Norton Family-webstedet. Før du går i gang med sletningen, skal du være opmærksom på følgende:

• Når du sletter Norton Family-kontoen, afbrydes tjenesten på alle enheder, som er knyttet til kontoen.

• Du mister alle indstillinger for beskyttelse af dine børn og tidligere aktivitetsrapporter.

• Du afinstallerer Norton Family-appen manuelt fra alle enhederne.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af dit operativsystem:

Windows eller Android

1. Log på din konto.

2. Klik på ikonet for forælderprofilen.
  3. Klik på ikonet for flere indstillinger , og klik derefter på Rediger profil.
  4. Nederst i vinduet Rediger profil skal du klikke på Slet min Norton Family-konto.

5. Angiv din adgangskode, og klik på Bekræft.

iOS

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.
  2. Tryk på menuikonet hamburger menu i øverste venstre hjørne, og tryk på Om.

3. Tryk på Slet min Norton Family-konto i vinduet Om.

4. Log på med dine Norton-legitimationsoplysninger.

5. Tryk på Bekræft, og klik derefter på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126806945
Operativsystem windows,android,ios