Se dit barns mobilappaktivitet

Overvågning af apps understøttes på Android-telefoner og -tablets.

Rapporten over mobilappaktiviteter viser en liste over apps, der er blevet installeret eller afinstalleret på barnets Android-enhed. Den viser dig også den mængde tid, barnet bruger på hver af barnets apps. Dog kan app-forbruget kun hentes fra enheder med Android 6 og nyere. Du kan blokere for en app, hvis du synes, den er uegnet til dit barn.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til at se dit barns aktiviteter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125519996
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 11/09/2020