Installer en profil på dit barns iOS-enhed

Du bliver bedt om at installere en profil via en meddelelse, eller når du konfigurerer Norton Family-appen eller opgraderer den til den nyeste version. Hvis du springer profilinstallationen over, kan du installere den senere via Norton Family-browseren.

1. På skærmen for profiltilladelser skal du trykke på Tillad.

2. På skærmen for profildownload skal du trykke på Luk.

3. På skærmen, der vises, skal du trykke på Udført.

4. Når du ser skærmen Installation af profil, skal du gå til skærmen Startside.

5. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Beskrivelse hentet.

6. Tryk på Installer på skærmen Installer profil.

7. Tryk på Installer på skærmen Installation af profil.

8. Tryk på Installer på skærmen Advarsel.

9. På skærmen, der vises, skal du trykke på Stoler på.

10. På skærmen Profil installeret skal du trykke på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v123178708
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 02/11/2021