Beskyt flere enheder med dit Norton LifeLock-medlemskab

Alt afhængigt af din medlemskabstype kan du muligvis installere Norton på flere pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til flere enheder.

Video: Sådan downloader og installerer du enhedssikkerhed på en anden enhed

Find det antal pladser, du har til rådighed i din aftale

1. Log på Norton.

2. Vælg din medlemskabstype på fanen Mit Abonnement.

Du kan gennemse antallet af ledige installationspladser under navnet på medlemskabstypen.

Hvis der er flere pladser til rådighed, kan du beskytte flere enheder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118869637
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 23/09/2019