Bloker eller fjern blokering af annoncesporing i Norton Secure VPN

Alle mobilenheder har et entydigt reklame-id, der kan bruges til at registrere oplysninger som navn, adresse og alder. App-udviklere kan bruge reklame-id'er til at vise målrettede reklamer, som er relevante for dig. Funktionen til reklamesporing i Norton Secure VPN blokerer målrettede reklamer.

Nogle få websteder kræver, at Blokering af reklamesporing er slået fra, for at de fungerer ordentligt. Hvis du har tillid til webstederne, kan du blokere reklamesporing.

Aktivering eller deaktivering af blokering af målrettede annoncer på Android eller iOS-enheder

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Reklamesporing nederst på skærmen.

3. På skærmen Reklamesporing skal du glide Bloker reklamesporing for at aktivere eller deaktivere reklamesporing

Blokering af reklamesporing fungerer kun, når VPN er aktiveret.

Aktivering eller deaktivering af blokering af reklamesporing på Windows eller Mac vha. Norton Secure VPN-appen

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på dit skrivebord.

2. Klik på fanen Reklamesporing i appen, og træk i Bloker målrettede annoncer for at aktivere Reklamesporing.

Aktivering eller deaktivering af blokering af reklamesporing på Windows eller Mac vha. Norton

1. Åbn Norton Secure VPN.

I vinduet Mit Norton skal du ud for Secure VPN klikke på pilen i rullemenuen og klikke på Målrettede annoncer.

2. Klik på fanen Reklamesporing i appen, og glid Bloker målrettede annoncer for at aktivere eller deaktivere reklamesporing.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122899
Operativsystem Windows, macos, Android, iOS
Sidst ændret: 07/09/2020