Deaktivering eller aktivering af advarsler i Norton Secure VPN

Norton Secure VPN advarer dig, når du opretter forbindelse til et ubeskyttet hotspot. Aktivér advarsler er aktiveret som standard. Hvis du vil slå advarsler fra, kan du gøre det på siden Wi-fi-sikkerhed.

Aktivér eller deaktiver advarsler på Android og iOS

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på ikonet Wi-fi-indstillinger nederst på skærmen.

3. Skub knappen Aktivér advarsler for at aktivere eller deaktivere Aktivér advarsler.

Knappen Aktivering af advarsler er nedtonet, når skydeknappen Opret forbindelse automatisk er aktiveret på siden Wi-fi-sikkerhed.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122896
Operativsystem windows,macos,android,ios