Lad os komme i gang

Har du downloadet programmet?

Husk at downloade Norton-programmet på din enhed, når du har købt det. Det er nemt at downloade. Log på Norton, og klik på Acceptér og download.

Når filen er downloadet, skal du muligvis dobbeltklikke på den i overførselsmappen for at starte installationen. Der findes detaljerede anvisninger i Jeg vil downloade Norton på min enhed.

Du kan downloade programmet på flere enheder, hvis du har en version med flere licenser. Du kan endda dele det med familie og venner. Hvis du har mange enheder, skal du give hver enhed en navn, der er nemt at huske, i Norton.

Er du beskyttet?

Dobbeltklik på Norton-ikonet på skrivebordet efter installationen, og se, om Norton-vinduet er grønt. Hvis Nortons sikkerhedsstatus er grøn, betyder det, at computeren er beskyttet.

Hvis statussen er rød eller orange, er der muligvis nogle Norton-funktioner, som ikke er blevet aktiveret eller ikke fungerer korrekt. I de fleste tilfælde kan du løse problemerne ved at klikke på knappen Ret nu.

Du skal også sørge for at installere de nyeste opdateringer til operativsystemet og opdatere alle andre softwareprogrammer, når producenterne udgiver opdateringer.

Er dine børn beskyttede? Og hvad med dine filer og adgangskoder?

Med Norton Password Manager kan du gemme alle dine adgangskoder, så du ikke behøver at huske dem. Vores browserværktøjslinjer sørger for sikker automatisk udfyldning, når det er nødvendigt.

Norton Security Premium omfatter Norton Family-funktionen, som kan konfigureres til at overvåge børnenes brug af internettet. Har du brug for hjælp til at komme i gang med Norton Family?

Norton Security Premium omfatter også en backupfunktion, som du kan bruge til sikkerhedskopiering af vigtige dokumenter og data.

Leder du efter din faktura eller abonnementsstatus?

Log på Norton for at administrere dit Norton-abonnement.

Du kan downloade din faktura, se din ordrehistorik og opdatere dine faktureringsoplysninger eller din mailadresse.

Du kan downloade dit program, administrere dine enheder, se ordreoplysninger og opdatere dine kontooplysninger.

Du kan også se de enheder, der beskyttes af dit Norton-abonnement, og du kan endda fjerne en enhed for at frigøre plads, så du kan installere på en ny enhed.

Har du brug for hjælp?

Du kan komme i kontakt med andre brugere i Norton Community og tale med dem om Norton-programmet eller diskutere andre sikkerhedsrelaterede emner.

Du kan også finde os på Twitter og Facebook.

Og hvis der er problemer med dit Norton-abonnement, kan du altid kontakte Norton Support gratis.

Du kan også kontakte supporten til Virus Protection Promise og få hjælp til at fjerne en trussel, hvis det er en del af dit Norton-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117057704_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/04/2019