Kom godt i gang med dit Norton-abonnement

Har du downloadet sikkerhedssoftwaren til digitale enheder?

Imagefloat-afsnit

1. Når du har købt et Norton-abonnement, skal du downloade og installere din enheds sikkerhed på hver af dine enheder for at få beskyttelse.

Download er let; log ind på din -konto, og klik på Download For detaljerede instruktioner, læs Download og installer din Norton-enheds sikkerhedsprodukt.

For regioner i Korea, Kina og Japan: Din Norton-konto oprettes ikke under købsprocessen. Installer dit produkt ved at følge instruktionerne i købsbekræftelses-e-mailen. Når produktet er installeret, skal du oprette din Norton-konto. Du kan læse mere i Oprettelse af en Norton-konto.

Afhængigt af dit abonnement kan du downloade softwaren på flere enheder. Din plan indeholder også gratis cloud-backup til sikkert at gemme dine vigtige filer. For detaljer om aktivering af din gratis cloud-opbevaring, læs Aktiver Norton Cloud-backup.

Er din beskyttelse aktiveret?

Imagefloat-afsnit

1. Når du har installeret, skal du dobbeltklikke på Norton-produktikonet på dit skrivebord og se, om Norton-vinduet vises grønt. Hvis sikkerhedsstatus er grøn, angiver det, at din enhed har beskyttelse.

Hvis status vises med rødt eller orange, kan der være nogle sikkerhedsfunktioner på enheden, som ikke er aktiveret eller fungerer korrekt. I de fleste tilfælde kan du løse problemerne ved at klikke på knappen Ret nu.

Du skal også sørge for at installere de nyeste opdateringer til operativsystemet og opdatere alle andre softwareprogrammer, når producenterne udgiver opdateringer.

Er dit privatliv beskyttet online?

Imagefloat-afsnit

1. Hvis du har Norton 360, skulle du også gerne have Norton Secure VPN*, der hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger online, når der sendes data over wi-fi-netværk, kabelnetværk og mobilnetværk.

Du skal downloade og installere softwaren på alle enheder, hvor dine personlige oplysninger skal beskyttes online, når du bruger enheden.

Hvis du har købt Norton Secure VPN separat, skal du downloade det på dine kompatible enheder. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN er kun tilgængelig i visse lande.

Er dine børns enheder beskyttet? Og hvad med dine filer og adgangskoder?

Imagefloat-afsnit

1. Der følger muligvis Norton Cloudbackup** og Norton Family Forældrestyring^ med i dit abonnement. Norton Family Forældrestyring hjælper dig med at overvåge dine børns internetforbrug. Du kan læse mere i Kom godt i gang med Norton Family. Med Norton Cloudbackup kan du sikkerhedskopiere dine vigtige dokumenter og data. Du kan læse mere på Aktivér Norton Cloudbackup.

Med Norton Password Manager kan du gemme alle dine adgangskoder, så du ikke behøver at huske dem. Vores browserudvidelser sørger for sikker automatisk udfyldning, når det er nødvendigt. Du kan læse mere i Tilføjelse af Norton-browserudvidelser.

^ Norton Family Forældrestyring understøttes ikke på Mac-computere.

** Norton Cloudbackup-funktionen understøttes ikke på Mac-computer. Det kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.

Har du konfigureret beskyttelsen mod identitetstyveri?

Imagefloat-afsnit

1. Hvis du har Norton 360 med LifeLock, skal du konfigurere beskyttelsen mod identitetstyveri#. Med LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri får du overvågning af trusler mod din identitet og hjælp, hvis du bliver udsat for identitetstyveri.

Du kan læse mere i Konfiguration af LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri.

# LifeLock-beskyttelse mod identitetstyveri er ikke tilgængelig i alle lande.

Leder du efter din kvittering eller abonnementsstatus?

Imagefloat-afsnit

1. Log ind på din -konto for at administrere dit abonnement.

Du kan downloade din kvittering, se din ordrehistorik eller opdatere dine faktureringsoplysninger og e-mailadresse i My Norton.

Du kan også se de enheder, der beskyttes af dit abonnement, og du kan endda frigøre en licens for at kunne tilføje en ny enhed, der skal beskyttes.

Har du brug for hjælp?

Imagefloat-afsnit

1. Hvis der opstår problemer med dit abonnement, kan du altid kontakte vores Kundeservice og support.

Du kan komme i kontakt med andre brugere i Norton Community og diskutere din beskyttelse eller andre sikkerhedsrelaterede emner. Du kan også finde os på Twitter og Facebook.

Hvis du tror, at din enhed er inficeret, og hvis du er berettiget, kan du udnytte vores Virus Protection Promise^^, hvor en Norton-ekspert kan hjælpe med at diagnosticere og fjerne virussen. Hvis det ikke lykkes, får du dine penge tilbage.

^^ Virus Protection Promise: Kræver et kvalificerende abonnement med automatisk fornyelse. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for det kvalificerende abonnement i den indeværende periode. Hvis du har en pakke (et kvalificerende abonnement fra Norton købt med enten et andet tilbud fra Norton eller et tilbud fra tredjepart), vil din refusion være begrænset til producentens anbefalede detailpris for kun dit kvalificerende abonnement for den aktuelle periode, ikke at overstige den samlede betalte pris. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Der ydes ingen refundering pga. skader, der er opstået som følge af virus. Der er flere oplysninger på Norton.com/guarantee.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117057704