Konfiguration af indstillinger for Norton Password Manager fra Norton

Når du har installeret Norton, kan du konfigurere indstillingerne for Norton Password Manager. Du kan importere eller eksportere din Norton Password Manager-boks, konfigurere adgang til boksen og konfigurere browserindstillingerne.

Eksport- og import-funktioner i Norton Password Manager

Du kan eksportere dine Password Manager-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dem til en ny computer. Backupfilerne gemmes som .DAT-filer.
Du kan beskytte de filer, som du har sikkerhedskopieret med en adgangskode. NortonLifeLock anbefaler, at du beskytter dine Password Manager-data med en adgangskode. Backupadgangskoden behøver ikke at være den samme som din Password Manager-adgangskode. Du skal angive adgangskoden, når du gendanner de Password Manager-data, som du har sikkerhedskopieret.
Du kan importere dine Password Manager-data fra den fil, som du tidligere har sikkerhedskopieret.
Når du aktiverer automatisk sikkerhedskopiering, oprettes og gemmes der automatisk sikkerhedskopier af boksen på din enhed. Du kan få adgang til sikkerhedskopier i boksen i Brugere\<Brugernavn>\Mine dokumenter\Norton Identity Safe Backups\<Norton-kontonavn>.
Når du importerer data fra Password Manager, har du følgende muligheder:
  • Du kan flette de importerede data i den boks, som du er logget på.

• Du kan erstatte de eksisterende Password Manager-data, som du har gemt i den boks, du er logget på, med de importerede data.

Sikkerhedsindstillinger i Norton Password Manager

Du kan ændre adgangskoden til Password Manager på fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger. Du kan også bruge denne indstilling til at angive, hvilket sikkerhedsniveau du ønsker for adgangskoden til Password Manager.
I de følgende afsnit kan du ændre adgangskoden til Password Manager og angive sikkerhedsniveauet for adgangskoden:

Adgang til boksen

Du kan konfigurere følgende sikkerhedsindstillinger, når du åbner eller lukker din boks:

Du kan vælge mellem:

• Bed om adgangskoden i starten af alle loginsessioner:

Beder dig indtaste adgangskoden til boksen, hver gang du åbner Password Manager.

• Bed om adgangskoden, før loginoplysninger eller en formular udfyldes:

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til Password Manager, inden et onlineskema automatisk udfyldes med dine loginoplysninger. Du kan også angive, at adgangskoden til Password Manager skal indtastes for hvert sæt loginoplysninger, inden de automatisk udfyldes.

• Luk boksen efter <minutes> minutters inaktivitet:

Logger dig automatisk af Password Manager, når du ikke har benyttet Password Manager i det angivne stykke tid. Du kan vælge mellem 15, 30 eller 45 minutter. Denne indstilling er nyttig, hvis du jævnligt er et sted, hvor andre personer har adgang til din computer.

• Luk boksen ved dvale:

Logger dig automatisk af Password Manager, når systemet er i dvaletilstand.

Adgangskode til boks

Gør det muligt at ændre adgangskoden til din boks.

Du kan bruge Skift adgangskoden til boksen til at skifte adgangskode til boksen og vælge et ny adgangskodetip.

Indstillinger for websurfing i Norton Password Manager

På fanen Websurfing i vinduet Indstillinger kan du konfigurere, hvordan Password Manager skal indsamle, gemme og vise loginoplysningerne for de websider, du besøger. Du kan konfigurere Password Manager til at vise de kort, du har oprettet til websteder med formularer. Du kan også konfigurere indstillinger for automatisk udfyldning for websteder, der indeholder sikkerhedstrusler.

NortonLifeLock anbefaler, at du beholder standardindstillingerne for loginoplysninger.

Du kan konfigurere følgende indstillinger i vinduet Websurfing.

Sådan gemmes et login

Giver dig mulighed for at konfigurere Norton Password Manager til at gemme dine loginoplysninger og angive dem automatisk. Du kan vælge mellem:

Gem mine loginoplysninger, når jeg logger på websteder : Lader dig gemme brugeroplysninger til de websteder, du besøger. Du kan vælge mellem: Altid, Nej eller Spørg.

Deaktiver browserens indbyggede funktion til administration af adgangskoder : Gør det muligt at vælge, hvordan browserens adgangskodestyring skal fungere. Du kan vælge mellem: Ja, Nej og Spørg.

Infobjælke

Giver mulighed for at konfigurere Norton Password Manager til at vise listen med dine loginoplysninger på infolinjen. Du kan vælge mellem:

• Vis mine loginoplysninger, hvis jeg har flere loginoplysninger til ét websted : Viser dine loginoplysninger, hver gang du besøger et websted med flere loginoplysninger.

• Vis mine adresser, hver gang jeg besøger en side med en formular : Viser adresserne, hver gang du besøger en webside med formularer, der skal udfyldes med personlige oplysninger.

• Bed mig om at åbne min boks: Spørger, om du vil åbne boksen, hver gang du går ind på et websted med felter, der skal udfyldes.

Udfyldning

Giver mulighed for at konfigurere Norton Password Manager, så dine loginoplysninger udfyldes automatisk, når du besøger et websted. Du kan vælge mellem:

Udfyld automatisk mine logins, når jeg besøger et websted : Du kan aktivere denne funktion til automatisk at udfylde med dine loginoplysninger, når du besøger en webside.

Autofyld på sider med sikkerhedstrusler : Gør det muligt at vælge, hvordan Password Manager skal reagere på websteder, der indeholder sikkerhedstrusler. Du kan vælge mellem: Ja, Nej eller Spørg.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v10327252
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/11/2021