Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler

Vidste du det? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at finde ud af hvordan.

Hvis du vil installere et Norton-program, som du har købt hos en forhandler eller via et websted tilhørende en associeret tredjepart, skal du oprette en Norton-konto eller føje det købte program til en eksisterende konto. Du kan læse mere i Administration af din Norton-beskyttelse på Mit Norton.

Under installationsprocessen får du mulighed for at tilmelde dig Nortons automatiske fornyelse. Du kan læse mere om Nortons automatiske fornyelse i Hjælp til Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Hvis du allerede har installeret Norton på din enhed, skal du læse Sådan bruger du en Norton-produktnøgle for at aktivere.

Download og installer Norton

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

Log på, hvis du allerede har en Norton-konto.

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

Hvis du har købt programmet på en cd online eller i en butik, findes nøglen i kassen, på et klistermærke på bagsiden af cd-omslaget eller dvd-coveret eller på et separat kort, der ligger i kassen.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Bemærk, at abonnementet starter, når du har indtastet nøglen på 25 tegn, som findes på dit produktkort eller i ordrebekræftelsesmailen.

Hvis du ser meddelelsen "Ugyldig produktnøgle", skal du læseMeddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

4. Læs vores vilkår og betingelser, og klik på Acceptér.

5. Læs vilkår og betingelser for automatisk fornyelse på siden Kom i gang, og klik derefter på Acceptér og fortsæt.

Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste kan du hurtigt og let få beskyttelse mod internettrusler ved automatisk at forny dit Norton-abonnement, før det udløber. På den måde sikrer du, at Norton-programmet er opdateret, og at computeren er beskyttet, uden at du behøver bekymre dig om det. Når du har aktiveret abonnementet, kan du logge på din Norton-konto og annullere den automatiske fornyelse.

6. Angiv faktureringsadressen og dine kreditkortoplysninger på siden Betalingsmåde, og klik derefter på Acceptér og fortsæt.

7. Bekræft din betalingsmetode, og klik på Aktivér automatisk fornyelse.

8. Klik på Fortsæt på skærmbilledet med bekræftelse af tilmeldingen.

9. Klik på Acceptér og download.

Hvis du har mere end ét Norton-program på din konto, skal du vælge det program, du vil downloade, og derefter klikke på Næste.

Hvis du er Norton Security Platinum-kunde, skal du vælge det produkt, du vil installere, og derefter klikke på Næste.

Hvis det program, du vil downloade, ikke vises på listen, skal du klikke på Indlæs flere.

10. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Du kan læse om, hvordan du installerer produktet på en anden enhed, i Download af Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v101779430
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 17/09/2019