Download og installer din Norton-sikkerhedsprodukt

Download og installer Norton-sikkerhedsprodukt på en computer med Windows

For Kina, Japan og Sydkorea: Hvis dit Norton-produkt ikke er registreret på din konto, skal du kontrollere mailen med købsbekræftelsen, som indeholder produktnøglen og linket til at downloade dit Norton-produkt. Når installationen er afsluttet, skal du følge instruktionerne på skærmen for at oprette en konto, der skal installeres på yderligere enheder.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

1. Besøg my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.
  2. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download. På siden Kom godt i gang skal du derefter klikke på Acceptér og download.
  3. Hvis du installerer på Windows 11/10 i S-tilstand, skal du klikke på Hent det fra Microsoft og følge anvisningerne til at installere det fra Microsoft Store.
  4. Når programmet er downloadet, skal du køre installationsprogrammet fra browseren. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen, som du har downloadet.
  5. Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt og følge anvisningerne på skærmen.

Du kan læse mere om installation af produktet fra Microsoft Store på Installer appen Norton sikkerhed til digitale enheder fra Microsoft Store.

Download og installer Norton-sikkerhedsprodukt på en Mac-computer

1. Besøg my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.
  2. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download. På siden Kom godt i gang skal du derefter klikke på Acceptér og download.
  3. Hvis du ønsker at installere en Norton produktversion 8.x eller nyere, skal du have Mac OS X 10.10.x eller nyere.
  4. Inden du installerer, anbefaler vi, at du klikker på Norton-licensaftale og læser din produktlicensaftale.
  5. Læs Download og installer dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Mac.

Installer Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Android

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen på din mobilenhed, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af appen Google Play Store, og at alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360-app-skærmen, skal du trykke påInstaller.

3. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

6. For at sikre fuldstændig beskyttelse skal du give tilladelser i din enheds indstillinger til at fortsætte med at bruge funktionerne App-sikkerhed, Internetsikkerhed og Wi-Fi-sikkerhed. På hovedskærmen i Norton 360 skal du trykke på Sikkerhed og derefter i øverste højre hjørne på ikonet permission_setup.

7. På skærmen Konfiguration af tilladelser skal du trykke på Kom i gang og derefter følge anvisningerne på skærmen for at konfigurere og give tilladelse til følgende indstillinger.

Anvisningerne kan variere afhængigt af din enhed, producenten og operativsystemet.
    • Aktivér Norton 360-tjenesten

• Giv tilladelse til, at Norton 360 kører i baggrunden

• Aktivér Vis over andre apps

• Giv Norton 360 adgang til din enheds placering

• Aktivér placeringsindstillinger

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på iPhone eller iPad

1. Start Apple App Store-appen på din iOS-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Tryk på HENT på Norton 360-skærmen, eller download ikonet .
  3. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Video

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS