Løs problemer med at downloade din Norton-enheds sikkerhedsprodukt

Hvis du ikke kan downloade eller installere dit Norton-produkt på din enhed, skal du vælge et af følgende, der bedst beskriver din situation:

Download eller installation starter ikke eller fuldføres ikke

• Installationen af Norton sikkerhed til digitale enheder starter, når du kører den downloadede fil. Den downloadede file skal du vælge en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

• Når du starter installationen, og hvis der ikke vises noget, er der chancer for, at installationsvinduet er skjult bag andre vinduer. Vi foreslår, at du minimerer alle åbne vinduer, så du kan se installationsprogrammet.

• Hvis overførslen ikke starter eller skrider frem, foreslår vi, at du downloader filen igen. For detaljerede instruktioner, læs Download og installer din Norton-enheds sikkerhedsprodukt.

• Hvis installationen ikke blev fuldført, eller hvis du ikke kan åbne din Norton-enheds sikkerhed, foreslår vi, at du downloader og kører værktøjet til fjernelse og geninstallation af Norton. Se Download og brug af værktøjet Norton Remove and Reinstall

Installationsproblemer efter migrering fra Comcast

Hvis du har problemer med at installere Norton sikkerhed til digitale enheder efter migrering fra Comcast, skal du seLøs problemer med installation af Norton sikkerhed til digitale enheder efter migrering fra Comcast.

Andre installationsfejl

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090505145926EN
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 02/11/2021