Meddelelse: "Ugyldig produktnøgle"

Denne fejl vises, når produktnøglen er indtastet forkert, eller hvis produktnøglen er til et andet produkt og en anden version.

Husk at indtaste nøglen korrekt

• Indtast din produktnøgle igen. Være meget omhyggelig med at indtaste den præcist, som den er vist. Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Hvis du har købt programmet i en æske online eller i en butik, er nøglen i æsken eller trykt på et kort, der ligger i æsken.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve følgende løsninger,

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

For eksempel kan du ikke bruge produktnøglen til din Norton-beskyttelse til at aktivere Norton Utilities Premium. Du kan finde produktnøglen til Norton Utilities Premium på siden Mit abonnement for din konto.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090504170737EN
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 26/06/2020