Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall til Windows

Norton Remove and Reinstall bruges til at afinstallere og geninstallere eller fjerne dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Windows. Hvis du er på en Mac, skal du læse Fjern alle Norton-programmer til Mac ved hjælp af værktøjet RemoveNortonMacFiles.

Hvis du har Norton Family, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

På Windows XP-computere skal du downloade den Windows XP-kompatible version af værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Klik på Fjern og geninstallerfor at afinstallere og geninstallere din Norton-enheds sikkerhedsprodukt.

• Hvis du kun vil fjerne dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, skal du klikke på Avancerede indstillinger og derefter klikke på Fjern kun.

• Du ser muligvis kun indstillingen Fjern, hvis du har modtaget Norton-enhedens sikkerhedsprodukt fra din tjenesteudbyder. Du er måske nødt til at kontakte din serviceleverandør for at geninstallere produktet.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren genstarter, starter download af dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder automatisk, hvis du har valgt indstillingen Fjern og geninstaller.

Geninstaller Norton Family, hvis du har afinstalleret det.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v60392881