Tjenester, der ikke kan administreres

Du kan kun administrere Norton-tjenester, som er registreret på din Norton-konto. Hvis Norton-tjenesten ikke er registreret på din konto, er registreret på en anden Norton-konto eller stammer fra visse Norton-partnere, kan du ikke gøre følgende via Norton-kontoen:

• Forny produktnøglen.

• Få vist abonnementsoplysningerne.

• Løse eventuelle sikkerhedsproblemer eksternt.

• Opdatere til den seneste version af programmet.

Du skal derfor registrere alle dine Norton-tjenester via den samme Norton-konto. Brug nedenstående oplysninger til at kombinere disse tjenester.

1. Afinstaller Norton-tjenesten fra enheden, der er knyttet til en anden Norton-konto.

2. Log på Norton-kontoen via enheden.

3. Klik på Download på siden Mit Norton for at installere Norton-tjenesten på enheden.

Din Norton-tjeneste bliver knyttet til denne Norton-konto. Gentag disse trin på dine andre enheder for at forbinde alle dine enheder til en enkelt Norton-konto.

Hvis du fik Norton fra en Norton-partner, administrerer partneren Norton-tjenesten. I så fald kan du muligvis ikke benytte alle funktionerne i Norton.

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v57840232
Operativsystem mac_os_x,windows,android,ios