Opgrader til den nyeste version af Norton for bedre at beskytte din Mac

Ved at opgradere kan du downloade og installere en helt ny version af Norton-sikkerhed til digitale enheder og sikrer, at du har de nyeste sikkerhedsfunktioner på din Mac. Du skal være online for at kunne opgradere.

Opgradering til den nyeste version af Norton er noget andet end at opdatere trusselsdefinitionerne via LiveUpdate. Du kan kun opgradere, hvis en ny version af Norton-sikkerhed til digitale enheder er tilgængelig. Du kan dog køre LiveUpdate når som helst for at få de nyeste trusseldefinitioner og mindre programforbedringer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122838904
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 19/09/2019