Hvordan planlægger jeg en scanning af registreringsdatabasen på computeren?

Med jævnlige scanninger kan du opretholde computerens sundhedstilstand. Klik på Indstillinger > Planlægningsværktøj > Aktivér planlagte scanninger. Klik på linket Rediger planlægning i vinduet Planlægningsværktøj, og vælg mellem scanningerne Kør ved start, daglig eller ugentlig. Du kan vælge, hvilket tidspunkt scanningen skal køres på.

Hvor kan jeg hente den seneste version af Norton Utilities?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (onlineudgave)?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en cd?

Hvordan konverterer jeg min prøveversion af Norton Utilities til den fulde version (onlineudgave)?

Jeg har installeret og aktiveret Norton Utilities. Hvad er det næste, jeg skal gøre?

Hvordan kan jeg opretholde en god sundhedstilstand for systemet med Norton Utilities?

Hvilke faner er der i Norton Utilities, og hvad bruges de til?

Velkommen til Norton Utilities

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v83164347
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/06/2019