Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en cd?

Hvis du har købt Norton Utilities i en fysisk pakke, kan du installere programmet fra den cd, der fulgte med.

Når du har installeret Norton Utilities, skal du aktivere programmet inden for 30 dage vha. den medfølgende aktiveringskode. Ellers holder programmet op med at fungere. Der vises jævnligt en påmindelse om aktivering, indtil du har aktiveret programmet. Produktaktivering er med til at begrænse piratkopiering af software og giver dig sikkerhed for, at du bruger ægte Symantec-software. Hvis du købte en kopi på cd, sidder aktiveringsnøglen enten på et klistermærke på cd-lommen eller på et ark inde i emballagen.

Sådan installerer du Norton Utilities

1. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Som standard startes installationsguiden automatisk. Hvis installationsguiden ikke starter automatisk, kan du starte den manuelt ved at åbne cd-drevet i Stifinder og dobbeltklikke på installationsfilen (setup.exe).

2. I vinduet Velkommen til installationsguiden til Norton Utilities skal du læse licensaftalen og klikke på Jeg accepterer.

Du kan også klikke på Indstillinger for installationen og derefter på Gennemse for at vælge en anden placering til Norton Utilities.

Sådan starter du Norton Utilities

1. Åbn Alle programmer.

2. Klik på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

Sådan aktiverer du Norton Utilities

1. I hovedvinduet i Norton Utilities skal du klikke på Aktivér nu.

2. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden i vinduet, der vises, og klik på Aktivér nu for at sende oplysningerne og få dem godkendt.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at aktivere programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v83164340
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/06/2019