Jeg har installeret og aktiveret Norton Utilities. Hvad er det næste, jeg skal gøre?

Norton Utilities er en hjælp til at forbedre computerens ydeevne vha. omfattende værktøjer til systemadministration og registreringsdatabasen, som er med til at sørge for, at computeren kører optimalt.

I hovedvinduet kan du få adgang til de vigtigste funktioner og overvåge computerens ydeevne.

Brug af Norton Utilities

1. Åbn Norton Utilities ved at vælge Alle programmer > Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

2. Sørg for, at din version af Norton Utilities er opdateret. Hvis du klikker på Smart Update, søges der efter de seneste produktopdateringer, som så hentes.

3. Bliv fortrolig med skærmbilledet Dashboard. Kontrolpanelet vises, når du åbner Norton Utilities. Herfra har du direkte adgang til hovedfunktionerne i Norton Utilities.

Dashboard er opdelt i følgende afsnit:

• Systemets sundhedstilstand: Dette er en grafisk repræsentation af computerens samlede tilstand. Hvis nålen er i det røde område, er det et tegn på dårlig sundhedstilstand for systemet. Når nålen flytter sig fra det røde område mod det grønne, er det et tegn på, at systemets sundhedstilstand forbedres.

• Optimering med ét klik: Optimering med ét klik gør det nemt at optimere din computer hele tiden. Med et enkelt klik udføres følgende opgaver:

• Oprydning i registreringsdatabase

• Oprydning i personlige oplysninger

• Windows-optimeringer

• Defragmentering af disk

• Scanning efter ubrugte programmer

Du kan til enhver tid stoppe optimeringen ved at klikke på det røde Stop -ikon.

Hvad der kræves for at optimere systemets sundhedstilstand: Under måleren til systemets sundhedstilstand vises der en liste over anbefalede handlinger ud fra sundhedstilstanden.

• Ydeevne: Afsnittet med ydeevnen er opdelt i følgende:

• Lokal disk - Viser en grafisk oversigt over ledig plads på dine registrerede harddiske.

• Klik på Reparer for at reparere dine harddiske. Dette vil muligvis forbedre computerens ydeevne.

• Klik på Defragmentering for at defragmentere harddiske. Dette vil muligvis optimere ydeevnen. Den nuværende status for Smart Defrag ( Til eller Fra ) vises også her.

• Windows-start : Viser de nuværende og tidligere starttider for tredjepartsprogrammer, når Windows starter.

• Windows-optimering : Her vises profilen til Windows-optimering, som du har valgt på din computer.

• Beskyttelse af personlige oplysninger : Her vises oplysningerne om den seneste scanning af personlige oplysninger. De personlige oplysninger inkluderer Windows-historik, Internethistorik og Programhistorik.

• Abonnement : Her vises oplysningerne om abonnementets status.

4. Smart Update : Med dette link kan du hente alle nye forbedringer til programmet. Hvis der ikke er nogen opdateringer, får du at vide, at programmet er opdateret. Et grønt flueben betyder, at opdateringen er hentet og installeret..

Hvad er mindstekravene til Norton Utilities?