Konfigurer Norton Utilities Ultimate-indstillinger

Indstillingsvinduet i Norton Utilities Ultimate giver dig mulighed for at konfigurere de forskellige indstillinger i Norton Utilities Ultimate.

Konfigurer generelle indstillinger i Norton Utilities Ultimate

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på den højre pil i hjørnet længst til højre på skærmen ud for Generelle indstillinger og gøre følgende:

• Fingerpeg og tip : Vis de meddelelser, Norton Utilities Ultimate har til dig, så som informationsartikler og produkttilbud. Dette afsnit vises kun, hvis der er en meddelelse

• Desktop-meddelelser : Viser forskellige oplysninger på din desktop, som du kan finde nyttige.

• Opdatér forbindelsesindstillinger : Konfigurér proxyserverindstillinger for din computer. Du kan også konfigurere specifikke proxyserverindstillinger efter behov.

Klik på Brug specifikke proxyserverindstillinger, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere specifikke proxyserverindstillinger

Konfigurer Norton Utilities-indstillinger

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på den højre pil i hjørnet længst til højre på skærmen ud for Norton Utilities og gøre følgende:

• Instrumentbræt : Kontrollerer visningen af advarsler, der er konfigureret til ikke at blive vist, når Norton Utilities Premium udfører en opgave

• Reparationsindstillinger : Kontroller visningen af reparationsbekræftelsesadvarsler

For at deaktivere advarslerne skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Spørg mig, før du udfører reparationer og optimeringer.

Indstillingen Vis en oversigt på instrumentbrættet opsummerer de gennemførte reparationer og optimeringer på instrumentbrættet.

• SafetyNet : Gem fortryd-oplysninger, når du reparerer problemer.

Konfigurer indstillinger for automatisk vedligeholdelse af Norton Utilities Ultimate

For at konfigurere automatisk vedligeholdelse af Norton Utilities Ultimate, se Konfigurer indstillinger for automatisk vedligeholdelse i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Konfigurer indstillinger for pc-oprydning til Norton Utilities Ultimate

Se Konfigurer indstillinger for pc-oprydning i Norton Utilities Ultimate for at konfigurere indstillinger for pc-oprydning til Norton Utilities Ultimate.

Konfigurer indstillinger for fjernelse af vildledende og uønskede programmer

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på højre pil i yderste højre hjørne af skærmen ud for Indstillinger for fjernelse af vildledende og uønskede programmer.

Ud for Gemte elementer kan du bruge indstillingen Fjern til at slette alle de programmer, der tidligere blev markeret af Norton Utilities Ultimate, som du ikke fjernede under den originale scanning.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138373442