Slukker midlertidigt baggrundstjenester ved hjælp af Norton Utilities Ultimate

On-Demand Boost deaktiverer midlertidigt de baggrundsydelser, der bruger systemressourcer.

Udfør On-Demand Boost

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I venstre rude skal du klikke på Real-Time Boost > On-Demand Boost.

3. Vælg de tjenester, du vil stoppe, og flyt skyderen for at aktivere On-Demand Boost.

On-Demand Boost deaktiveres ved systemstart, med tidligere stoppede tjenester aktiveret til at køre igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138370092