Funktioner i Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate er kun tilgængelig til Windows™-pc.

Hovedfunktioner

• NetBooster hjælper med at optimere internetindstillingerne for at forbedre ydeevnen af videoer, downloads og spil.

• Netværksscanner søger efter enheder på dit netværk, der muligvis bruger meget båndbredde eller forårsager overbelastning af netværket, så du kan lukke dem.

• Process-scanner scanner for unødvendig brug af ressourcer og lukker dem for at forbedre enhedens responstid.

• Søg og gendan hjælper med at finde og gendanne utilsigtet slettede filer, f.eks. dokumenter eller fotos.

• Systemgenoprettelse-værktøjet tager din computers indstillinger tilbage i tiden, før en dårlig opdatering, program eller driver blev installeret. Systemgendannelse ændrer eller fjerner ikke dine dokumenter, fotos, musik, videoer eller filer.

Nogle af de andre tilgængelige funktioner i Norton Utilities Ultimate er:

• Avanceret afinstalleringsprogram hjælper dig med nemt at afinstallere programmer for at frigøre diskplads.

• Alt-i-en pc-oprydning renser internetfiler for at hjælpe med at forbedre din enheds privatindstillinger og frigøre drevplads.

• Internetoprydning fjerner internet-junkfiler, private browserdata og mere.

• Windows-oprydning fjerner Windows-junkfiler, ødelagte genveje og mere.

• Databaseoprydning renser og reparerer registreringsproblemer.

• Programaccelerator hjælper dig med at øge filadgangshastigheden og øge dreveffektiviteten ved at omjustere programmer og defragmentere filer på din harddisk.

• Automatisk vedligeholdelse hjælper dig med at automatisere vedligeholdelsen af din computer.

• File Shredder makulerer personlige dokumenter for at forhindre andre i at få adgang til eller hente dem.

• RAM Reclaimer er designet til at frigøre RAM-hukommelse for at forbedre pc'ens ydeevne og stabilitet.

• Startup Optimizer giver dig mulighed for nemt at aktivere eller deaktivere programmer i at køre automatisk ved opstart for at hjælpe med at forbedre hastighed og ydeevne.

• Super Kontrolpanel giver dig adgang til skjulte Windows -indstillinger, så du kan tilpasse dem for at opfylde dine behov.

• Systembeskyttelse-funktioner hjælper med at forhindre Windows 10/11-operativsystemet i at indsamle og dele dine brugerdata på din enhed.

Denne funktion er kun tilgængelig på Windows 10 eller nyere (undtagen Windows 10/11 i S-tilstand eller Windows, der kører på ARM-processor).

• Systemfejlfinding giver let adgang til de ellers skjulte Windows fejlfindingsværktøjer, der kan bruges til at løse problemer med programmer, hardware, lydenheder, internet og mere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138357930