Bloker adgang til dine følsomme onlinedata og enhedsoplysninger ved hjælp af Norton Utilities Ultimate

Beskyttelsen af fortrolige oplysninger beskytter adgangen til personlige data ved at deaktivere Windows-datadelingsfunktioner.

Beskyttelsen af fortrolige oplysninger er kun tilgængelig i Windows 10 eller nyere.

Beskyttelsen af fortrolige oplysninger deaktiverer Windows 10/11-telemetri og andre invasive dataindsamlingstjenester, herunder:

• Microsoft Diagnostics, Data Collection og Telemetry Services

• Lokalitetstjenester

• SmartScreen-service

• Windows Feedback Service

• Cortana virtuel assistent

• Adgang til kamera og mikrofon

• Aktivitetshistorisk samling

Slå Windows-tjenester fra

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Beskyt.

3. Klik på Personlige oplysninger i vinduet Beskyt.

4. Under Funktioner til datadeling i Windows skal du vælge Deaktiveret ud for den tjeneste, der deler dine Windows-data.

5. Klik på Sluk alle (anbefales) for at deaktivere alle tjenesterne.

For at gendanne indstillingerne skal du klikke på Gendan originale indstillinger.

6. Klik på Afslut.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138369157