Gendan utilsigtet slettede filer ved hjælp af Norton Utilities Ultimate

Søg og gendan lader dig gendanne mange typer tabte filer ved at søge på et drev efter eget valg.

Filer, der slettes ved hjælp af Norton Utilities Ultimate's File Shredder-værktøj, kan ikke gendannes.

Kør Søg og gendan

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Gendan i den venstre rude.

3. Klik på Søg og gendan i vinduet Gendan.

4. Under Søgemuligheder skal du vælge det drev, der skal søges efter, og det sted, hvor filen skal gemmes.

5. Vælg en af følgende muligheder:

• Brug SmartScan: Eliminerer irrelevante og ubrugelige junk-filer fra at søge.

• Brug stærk scanning: Udfør en sektorsøgning, og saml data igen. Denne proces øger søgetiden betydeligt.

6. Klik på Søg.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138364648