Konfigurer indstillinger for pc-oprydning i Norton Utilities Ultimate

Indstillingsvinduet i Norton Utilities Ultimate lader dig ændre, hvordan junk-filer fjernes, og hvilke junk-filmønstre der genkendes. Filer, som du har valgt at ekskludere fra pc-oprydningsværktøjet, vises på den tilsvarende ekskluderingsliste.

Konfigurer indstillinger for Alt-i-et pc-oprydning

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Rens i venstre rude.

3. I vinduet Rens skal du klikke på Alt-i-et pc-oprydning.

4. I vinduet Alt-i-et-pc-oprydning skal du under Analyser nu klikke på Indstillinger.

5. I vinduet Indstillinger skal du gøre ét af følgende under Pc-oprydning :

• Under fanen Internet skal du vælge, om uønskede junkfiler skal slettes eller makuleres. Alle elementer, der vælges til Undtagelser, er også angivet under fanen Internet

• Under fanen Andet kan du ændre de uønskede junk-filmønstre, der er konfigureret i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye junk-filmønstre, redigere eksisterende, slette uønskede filtyper fra listen eller nulstille til Norton Utilities Ultimate's standard junk-filindstillinger

6. Klik på Afslut.

Konfigurer indstillinger for internetoprydning

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Rens i venstre rude.

3. I vinduet Rens skal du klikke på Internetoprydning.

4. I vinduet Internetoprydning under Analyser nu skal du klikke på Indstillinger.

5. Gør et af følgende i vinduet Indstillinger under Pc-oprydning :

• Under fanen Internet skal du vælge, om uønskede junkfiler skal slettes eller makuleres. Alle elementer, der vælges til Undtagelser, er også angivet under fanen Internet

• Under fanen Andet kan du ændre de uønskede junk-filmønstre, der er konfigureret i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye junk-filmønstre, redigere eksisterende, slette uønskede filtyper fra listen eller nulstille til Norton Utilities Ultimate's standard junk-filindstillinger

6. Klik på Afslut.

Konfigurer indstillinger for Windows-oprydning

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Rens i venstre rude.

3. I vinduet Rens skal du klikke på Windows-oprydning.

4. I vinduet Windows-oprydning skal du under Analyser nu klikke på Indstillinger.

5. Gør et af følgende i vinduet Indstillinger under Pc -oprydning :

• Under fanen Internet skal du vælge, om uønskede junkfiler skal slettes eller makuleres. Alle elementer, der vælges til Undtagelser, er også angivet under fanen Internet

• Under fanen Andet kan du ændre de uønskede junk-filmønstre, der er konfigureret i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye junk-filmønstre, redigere eksisterende, slette uønskede filtyper fra listen eller nulstille til Norton Utilities Ultimate's standard junk-filindstillinger

6. Klik på Afslut.

Konfigurer databaseoprydningsindstillinger

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Rens i venstre rude.

3. Klik på Databaseoprydning i vinduet Rens.

4. Klik på Indstillinger under Analyser nu i vinduet Databaseoprydning.

5. Gør et af følgende i vinduet Indstillinger under Pc-oprydning :

• Under fanen Internet skal du vælge, om uønskede junkfiler skal slettes eller makuleres. Alle elementer, der vælges til Undtagelser, er også angivet under fanen Internet

• Under fanen Andet kan du ændre de uønskede junk-filmønstre, der er konfigureret i Norton Utilities Ultimate. Du kan konfigurere nye junk-filmønstre, redigere eksisterende, slette uønskede filtyper fra listen eller nulstille til Norton Utilities Ultimate's standard junk-filindstillinger

6. Klik på Afslut.

Konfigurer Avanceret afinstallationsprogram

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Værktøjskasse > Rens i venstre rude.

3. Klik på Avanceret afinstallationsprogram i vinduet Rens.

4. Vælg det program, du vil slette, i vinduet Avanceret afinstalleringsprogram, og klik derefter på Afinstallér.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138357715