Fejlmeddelelsen: "Fejl 2: Aktiveringsnøgle ikke genkendt ..." under aktivering af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Den indtastede aktiveringsnøgle kan ikke bruges til at aktivere programmet. Indtast din produktnøgle igen. Der er forskel på store og små bogstaver i produktnøglen til Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate. Være meget omhyggelig med at indtaste den præcist, som den er vist.

Hvis du fik Norton Utilities Premium som en ekstra fordel, da du tilmeldte dig automatisk fornyelse på dit primære abonnement, skal du forblive tilmeldt for at fortsætte med at bruge Norton Utilities Premium.

Produktnøglen til Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate er ikke den samme som produktnøglen til din Norton-beskyttelse.

Aktivering af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Log ind på din konto.

2. Du kan finde produktnøglen på siden Mit abonnement under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Notér eller kopiér produktnøglen.

3. Start Norton.

4. Klik på Aktivér nu i Norton -vinduet.

5. Indtast produktnøglen til Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate Key, og klik på Aktivér nu.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysningerne til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

Hvis problem forsætter, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128150248
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/08/2021