Fejlmeddelelsen: "Fejl 2: Aktiveringsnøgle ikke genkendt ..." under aktivering af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Den indtastede aktiveringsnøgle kan ikke bruges til at aktivere programmet. Indtast din produktnøgle igen. Der er forskel på store og små bogstaver i produktnøglen til Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate. Være meget omhyggelig med at indtaste den præcist, som den er vist.

Produktnøglen til Norton Utilities Premium/Norton Utilities Ultimate er ikke den samme som produktnøglen til din Norton-beskyttelse.

Aktivering af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

NU product key
  1. Log ind på din -konto.

2. Hold musemarkøren hen over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

3. Du kan finde produktnøglen på fanen Mine abonnementer under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.
    Skriv, eller kopier produktnøglen.

4. Åbn Norton Utilities-produktet.

5. Klik på Hjælp-ikonet i øverste højre hjørne på skærmen.
  6. Klik på Om Norton Utilities Premium eller Om Norton Utilities Ultimate.

7. Klik på Skift nøgle i Norton-vinduet.

8. Indtast produktnøglen til Norton Utilities, og klik på Afslut aktivering.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøglen

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysningerne til Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

Hvis problem forsætter, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128150248
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/02/2024