Konfigurer indstillinger for automatisk vedligeholdelse i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Du kan konfigurere indstillingerne for automatisk vedligeholdelse i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate til at vælge frekvens- og tidsundtagelser for kørsel af automatisk vedligeholdelse. Du kan også vælge at køre den automatiske vedligeholdelse lydløst eller vise fremdriften.

Konfigurer indstillinger for automatisk vedligeholdelse

1. Åbn Norton Utilities.

2. Klik på Automatisk vedligeholdelsei venstre rude.

3. Klik på Indstillinger i vinduet Automatisk pc-vedligeholdelse.

4. Gør følgende på siden Indstillinger under Automatisk vedligeholdelse:

• Under Frekvens skal du angive det antal timer, mellem hvilke automatisk vedligeholdelse skal analysere og reparere din computer. Du kan også indstille automatisk vedligeholdelse til at vække din computer, hvis den er i slumretilstand

• Under Undtagelser skal du angive den tidsramme, hvorunder automatisk vedligeholdelse ikke må udføre nogen computeranalyse. Du kan også konfigurere automatisk vedligeholdelse til aldrig at køre, når din computer kører på batteri.

• Under Synlighedskal du vælge, om analyse- og reparationsoperationer, der udføres af automatisk vedligeholdelse, udføres lydløst i baggrunden eller skal vise fremskridt.

5. Klik på Afslut.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127377299