Konfigurer avancerede Windows-indstillinger ved hjælp af Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate hjælper dig med at finjustere de avancerede Windows-indstillinger ved hjælp af funktionen Super Kontrolpanel til at tilpasse computerens udseende og adfærd. Mange af disse indstillinger er normalt skjulte og kan ikke let ændres uden brug af Super Control Panel.

Rediger avancerede Windows-indstillinger

1. Åbn Norton Utilities.

2. Klik på Værktøjskasse > Administrér.

3. I vinduet Administrér klik på Super Kontrolpanel.

4. I det vindue, der åbnes, skal du dobbeltklikke på den Windows-fil, som du skal ændre.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127376861