Slet filer permanent og sikkert med Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Når du sletter en fil i Windows, slettes den ikke helt. Filen eller indholdet i filen kan let gendannes og ses. Du skal makulere filerne for at slette filrester og spor, der er efterladt af slettede filer.

Ved hjælp af funktionen Desktop File Shredder i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate kan du makulere filer og mapper permanent og sikkert.

Få adgang til Desktop File Shredder

1. Åbn Norton Utilities.

2. Klik på Værktøjskasse > Beskyt i den venstre rude.

3. I vinduet Beskyt skal du klikke på Installér desktop File Shredder.

Når den er installeret, er Desktop File Shredder integreret med Windows, og ikonet File Shredder vises på dit skrivebord.

Se filer i mappen File Shredder

1. Åbn Norton Utilities.

2. Klik på Værktøjskasse > Beskyt i den venstre rude.

3. I vinduet Beskyt skal du klikke på Vis filer i File Shredder.

Et standard Windows Explorer-vindue viser det tilgængelige indhold i File Shredder.

Indstillingen Vis filer i File Shredder er kun tilgængelig, når Desktop File Shredder er aktiveret.

Send filer til mappen File Shredder

Du kan trække og slippe filerne til mappen File Shredder for at slette dem. De emner, du sender til File Shredder, forbliver der, indtil du beslutter dig for at slette dem sikkert eller gendanne dem tilbage til deres oprindelige placering.
Du kan også højreklikke på den mappe eller fil, du vil flytte til File Shredder. Du kan også vælge flere elementer, som du ville i Windows, og derefter højreklike og klikke på Send til File Shredder.

Indstillingen Send til File Shredder er kun tilgængelig, når afkrydsningsfeltet Tilføj send til File Shredder til højreklik er markeret i vinduet Indstillinger for File Shredder.

Slet filer fra mappen File Shredder

Du kan vælge at slette alle filerne i mappen File Shredder, eller du kan vælge at vælge det element, du vil makulere.

Slet valgte elementer fra File Shredder

1. Start File Shredder fra skrivebordet.

2. I mappen File Shredder skal du højreklikke på det element, du vil makulere, og klikke på Makulér.

Klik på Ja i bekræftelsesvinduet.

Højreklik på File Shredder-ikonet på skrivebordet, og klik på Makulér alle elementer. Klik på Ja i bekræftelsesvinduet.
For at slette en fil eller en mappe uden at flytte den til File Shredder-mappen, skal du højreklikke på det element, du vil slette og klikke på Makulér nu. Klik på Ja i bekræftelsesvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127376068