Slet filer permanent og sikkert med Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium fås ikke i de nordiske lande.

Når du sletter en fil i Windows, slettes den ikke helt. Filen eller indholdet i filen kan let gendannes og ses. Du skal makulere filerne for at slette filrester og spor, der er efterladt af slettede filer.

Ved hjælp af funktionen Desktop File Shredder i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate kan du makulere filer og mapper permanent og sikkert.

Få adgang til Desktop File Shredder

1. Åbn Norton.

2. Klik på Værktøjskasse > Beskyt i den venstre rude.

3. I vinduet Beskyt skal du klikke på Installér desktop File Shredder.

Når den er installeret, er Desktop File Shredder integreret med Windows, og ikonet File Shredder vises på dit skrivebord.

Se filer i mappen File Shredder

1. Åbn Norton.

2. Klik på Værktøjskasse > Beskyt i den venstre rude.

3. I vinduet Beskyt skal du klikke på Vis filer i File Shredder.

Et standard Windows Explorer-vindue viser det tilgængelige indhold i File Shredder.

Indstillingen Vis filer i File Shredder er kun tilgængelig, når Desktop File Shredder er aktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127376068
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/08/2021