Installer Norton Utilities Premium på din nuværende enhed

Med Norton Utilities Premium får du værktøjer til automatisk optimering af din computers ydeevne, sikker bortskaffelse af personlige dokumenter og nem opbevaring af digitale personlige oplysninger. Brug nedenstående oplysninger til at downloade og installere Norton Utilities Premium.

Hvis du fik Norton Utilities Premium som en ekstra fordel, da du tilmeldte dig automatisk fornyelse på dit primære abonnement, skal du forblive tilmeldt for at fortsætte med at bruge Norton Utilities Premium.

Installer Norton Utilities Premium

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på Download på siden Mit Norton i feltet Utilities Premium.

3. Klik på Acceptér og download.

Klik på linket til Aftale om licens og tjenesteydelser, og læs aftalen, før du downloader og installerer Norton.

4. Vent et øjeblik, mens Norton-installationsprogrammet downloades.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Klik på området, som pilen på skærmen peger på, for at køre installationsprogrammet.

• Åbn mappen Downloads, find installationsfilen, og dobbeltklik på den.

6. Vent et øjeblik, mens programmet downloades, installeres og aktiveres automatisk.

Hvis tjenesten ikke downloades, eller hvis der opstår en fejl, mens tjenesten downloades, skal du klikke på Genstart download for at starte forfra.

7. Hvis du bliver bedt om at aktivere, skal du indtaste den produktnøgle, du har modtaget, eller som vises på siden Mine abonnementer. Skriv alle bogstaver og tal, nøjagtigt som vist. Bindestregerne udfyldes automatisk.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte, skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127288595
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2020