Indstilling af en husregel for placeringsovervågning

Overvågning af placering understøttes på Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder og er tilgængelig i disse områder.

Med placeringsovervågning kan du følge med i, hvor barnet er, og se, om barnet er i sikkerhed, forudsat at barnet har sin enhed med sig. Barnets aktuelle, omtrentlige position spores ved hjælp af GPS, mobilnetværk og/eller internettet. Du kan spore dine børns placering, uanset hvor du er, forudsat at de har en enhed med, og at placeringsovervågninger aktiveret.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125230052
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 30/07/2020