Konfiguration af Norton Family-regler til videoovervågning

Videoovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Viser de videoer, dine børn ser online på deres enhed, og gør det muligt at se et klip fra hver video, så du ved, hvornår I bør tage en samtale.

Norton Family overvåger og registrerer de videoklip, som barnet ser på følgende videowebsteder (kun i browsere og ikke i apps):

• YouTube

• Hulu (kun på Windows-computere)

Når børnene ser en YouTube-afspilningsliste i Chrome på en Android-telefon eller -tablet, skjules adresselinjen automatisk. I dette tilfælde kan Norton Family ikke overvåge og rapportere individuelle videoer på afspilningslisten som separate aktiviteter. Derfor skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder, så du får mest muligt ud af Norton Family.

For at videoovervågningen kan fungere korrekt, skal du sørge for, at Norton Family-udvidelsen er aktiveret på de browsere, som dit barn bruger til at oprette forbindelse til internettet.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Log ind på din konto.

2. Vælg det barn, som du vil indstille videoovervågning for.

3. Klik eller tryk på indstillingsikonet i afsnittet Video .
  4. Videoovervågning startes eller stoppes ved at flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

5. Se, hvilke videowebsteder Norton Family overvåger.

Webstederne overvåges kun, når de åbnes i en browser (ikke når de åbnes i apps).

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen Regler.

4. Tryk på Videoopsyn under Aktiviteter.

5. Du starter eller stopper Videoovervågning ved at trykke på knappen Fra eller Til.

Hvis du logger på din Norton Family-kontoen via din Google-konto, skal du sørge for at logge af fra din Google-konto i din browser, når du har afsluttet konfigurationen af Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125230013
Operativsystem windows,android,ios