Læs mere om advarsler om Norton-opgaver

Bruges til at angive om Norton-programmet skal vise eller tilbageholde advarsler om automatisk kørsel af baggrundsopgaver. Når computeren ikke er i brug, kører Norton-produktet en række automatiske opgaver i baggrunden – det være sig en Komplet scanning, Automatisk LiveUpdate eller Insight Optimizer.

Når funktionen er aktiveret, vises der en meddelelse fra Norton-programmet om, hvilke baggrundsopgaver der kører. Når funktionen er deaktiveret, vises der ikke nogen meddelelser fra Norton-programmet om baggrundsopgaver. Som udgangspunkt vises der meddelelser i Norton-programmet, når der køres baggrundsopgaver.

Som standard er Advarsel om Norton-opgaver aktiveret. Du kan deaktivere denne indstilling, hvis du ikke vil have besked om baggrundsopgaverne. Deaktivering af denne funktion har ingen direkte indflydelse på automatisk afvikling af baggrundsopgaver.

Du kan få adgang til indstillinger for Advarsel om Norton-opgave ved at gå til Indstillinger > Administratorindstillinger > Advarsel om Norton-opgave.

Sådan deaktiveres advarsler om Norton-opgaver

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Advarsel om Norton-opgave til positionen Fra.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v39337564