Konfiguration af indstillinger for beskyttelse mod indtrængen

Med funktionen Beskyttelse mod indtrængen beskyttes du mod angreb, når du er online. Den scanner netværkstrafikken for angrebssignaturer, f.eks. sociale trusler og udgående angreb, der kan bruges til at identificere forsøg på udnyttelse af sårbarheder i operativsystemet eller i et program, du bruger. Beskyttelse mod indtrængen kasserer pakker fra computere, som forsøger at sende data med kendte angrebssignaturer, for derved at beskytte computeren. Funktionen blokerer forbindelsen til disse computere.

Som standard er funktionen Beskyttelse mod indtrængen aktiveret. Den skal være aktiveret, for at du kan tilpasse nedenstående indstillinger.

Når Beskyttelse mod indtrængen er deaktiveret, er computeren ikke tilstrækkeligt beskyttet mod trusler fra internettet og sikkerhedsrisici.

Konfiguration af det tidsrum, forbindelser fra angribende computere skal blokeres af Automatisk blokering

Funktionen Automatisk blokering stopper forbindelser til computere, som sender data med kendte angrebssignaturer, selvom nogle af dataene ikke er skadelige. Som standard blokeres forbindelsen fra angribende computere i 30 minutter.

Sådan konfigureres det tidsrum, forbindelser fra angribende computere skal blokeres af Automatisk blokering.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Automatisk blokering af indtrængen under Beskyttelse mod indtrængen.

6. I vinduet Automatisk blokering af indtrængen skal du på rullelisten vælge, hvor længe du vil blokere angribende computere, og så klikke på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan udelades en angrebssignatur fra overvågning

Med Beskyttelse mod indtrængen registreres og blokeres mistænkelige netværksaktiviteter på baggrund af en omfattende liste over angrebssignaturer. Det kan ske, at en uskadelig netværksaktivitet bliver identificeret som mistænkelig, fordi den har en lignende angrebssignatur. Hvis du modtager meddelelser om et muligt angreb, og du ved, at den signatur, som udløste meddelelserne, er sikker, kan du udelade signaturen fra overvågning.
Du kan finde flere oplysninger om de angreb, som Beskyttelse mod indtrængen blokerer, på:
https://www.broadcom.com/support/security-center/attacksignatures

Sådan udelades en angrebssignatur fra overvågning.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

6. Fjern markeringen af den angrebssignatur, du vil udelade, i vinduet Signaturer for indtrængen, og klik på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan fjernes pålidelige enheder fra listen over undtagelser i Beskyttelse mod indtrængen

Du kan undtage pålidelige enheder fra scanninger i Beskyttelse mod indtrængen for at reducere den tid, scanningerne tager. Hvis du er sikker på, at en bestemt enhed på netværket er sikker, kan du angive tillidsniveauet for enheden som Fuldt pålideligt og vælge funktionen Udeluk fra BMI-scanning for at udelade den fra scanninger i Beskyttelse mod indtrængen.

Sådan fjernes pålidelige enheder fra listen over undtagelser i Beskyttelse mod indtrængen

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

5. Klik på Slet i rækken Liste over undtagelser under Beskyttelse mod indtrængen.

6. Klik på Ja i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Udelukkelse af en URL eller et domæne fra overvågning

Når Overvågning af app-URL er slået til, vil dit Norton-program overvåge alle programmer, som er installeret på din computer, og forhindre skadelige websteder i at få adgang til din computer.
Med Beskyttelse mod indtrængen registreres og blokeres mistænkelige websteder på baggrund af en omfattende liste over angrebssignaturer. Det kan ske, at et uskadeligt websted bliver identificeret som mistænkeligt, fordi det har en lignende angrebssignatur. Hvis du modtager meddelelser om et muligt angreb, og du ved, at det websted eller domæne, som udløste meddelelserne, er sikkert, kan du udelade signaturen fra overvågning.

Udelukkelse af en URL eller et domæne fra advarselsmeddelelser

1. Klik på Vis detaljer i advarselsmeddelelsen.

2. I vinduet Sikkerhedshistorik - Avancerede oplysninger skal du klikke på Ophæv blokering af URL.

Udelukkelse af en URL eller et domæne ved hjælp af Norton-programmet

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

5. Under Beskyttelse mod indtrængen skal du i rækken Udelukkelser for overvågning af app-URL klikke på Konfigurer.

6. Klik på knappen Tilføj, og indtast den URL eller det domænenavn, som ikke skal overvåges.

7. Hvis du vil redigere eller fjerne en URL eller et domæne, skal du gøre følgende:

• Vælg en URL eller et domæne på listen, og klik på knappen Rediger. Rediger URL'en eller domænenavnet.

• Vælg en URL eller et domæne, som du vil fjerne, og klik på knappen Fjern.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15471442