Overfør din Norton-beskyttelse fra en enhed til en anden

Dit Norton-medlemskab leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte dine forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en anden enhed. Du kan læse om, hvordan du kontrollerer, om du har nogle licenser tilbage i dit abonnement, iFind de licenser, der er tilbage i dit abonnement.

Overfør Norton til en Windows 10- eller 8.1-enhed

1. Log på Norton.

2. Gå ind på siden Mit Norton, find Enhedssikkerhed, og klik på Vis enheder/Gennemgå enheder.

3. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Enhedssikkerhed.

Hvis den enhed du ikke længere bruger, vises med en rød eller grå (inaktiv) status, kan du ikke fjerne licensen, der er knyttet til denne enhed. Du skal rette de problemer, der er med enheden, før du kan fjerne licensen. Hvis du ikke kan løse problemerne, kan du fjerne enheden fra din Norton-konto.

4. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linket Historik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder. Hvis du stadig ikke ser enheden, kan enheden muligvis være tilknyttet en anden produktnøgle eller et andet abonnement.

5. Klik på ellipseikonet tilgængeligt nedenfor enheden og i den menu, der vises, skal du klikke på Administrer licens.

6. Vælg Fjern licens på siden Administrer licenser og klik derefter på Næste.

7. Klik på Ja på siden Fjern licens, som vises.

Når du har fjernet en licens fra en enhed, er enheden ikke længere beskyttet og fjernes fra siden Sikkerhed til digitale enheder.

8. Hvis du vil installere Norton på en ny enhed, skal du klikke på Installer nu og vælge en af følgende:

• Klik på Installer nu for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på den nuværende enhed.

• Klik på Send link for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en anden enhed.

9. Følg anvisningerne på skærmen, og fuldfør installationen. Du kan læse mere i Download af Norton på enheden.

Video: How to transfer your Norton protection

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 29/06/2020