Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde dit abonnement på din Norton-konto

Der kan være flere mulige årsager til, at dit Norton-abonnement ikke vises på din Norton-konto.

• Du er måske logget ind på den forkerte Norton-konto.
  • Du har måske et produkt, som du endnu ikke har registreret under din Norton-konto.
  • Dit Norton-produkt kan være et produkt fra din tjenesteudbyder, som ikke vises på din Norton-konto.

Log på den rigtige Norton-konto

1. Opret en Norton-konto eller log på -kontoen med den samme mailadresse, som du brugte til at foretage købet.Du har modtaget en mail fra Norton på købstidspunktet.

2. I portalen Mit Norton skal du klikke påDownload.

3. Klik på Acceptér og download på siden Kom godt i gang.

Føj en produktnøgle til din konto

1. Log på din -konto.

2. Klik på Indtast en ny produktnøgle i vinduet Kom godt i gang.

3. Indtast produktnøglen, og klik på >.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn. Hvis du får at vide, at for at begynde dit abonnement skal du angive dine betalingsoplysninger og din produktnøgle på norton.com/setup, skal du læse Download dit Norton-produkt, der er købt hos en forhandler.

4. Klik på Acceptér og download.

Føj det Norton-produkt, der var forudinstalleret på din enhed, til din konto

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Hjælp og derefter på Konto.

3. Følg anvisningerne for at logge på din eksisterende konto.

Når du har logget på din konto, føjes programmet til din konto, så du kan administrere dine tjenester eller downloade programmet på en anden enhed.

Tilføj et Norton-produkt, som du har modtaget fra en tjenesteudbyder

Hvis du har fået Norton-programmet fra en tjenesteudbyder, skal du læse Visning af Norton-produkter, der stilles til rådighed af en tjenesteudbyder, i din Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v67735330
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 15/02/2024