Fjernelse af et sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, fra computeren

Hvis sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec, ikke kan fjernes fra computeren, anbefaler vi, at du anvender det særlige afinstallationsprogram eller følger vejledningen for hver enkelt program. Inden du fjerner programmet, anbefaler vi, at du opretter et systemgendannelsespunkt.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58573469
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/12/2019