Gendan til din Norton-konto

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du får adgang til kontoen igen ved at nulstille adgangskoden.

Hvis du ikke har adgang til din gamle mailkonto, eller hvis du ikke har fået mailen med oplysningerne om nulstilling af adgangskoden, skal du kontakte Kundeservice og support.

Sådan nulstiller du adgangskoden til din konto

1. Gå til siden Glemt adgangskode page.

2. Indtast den mailadresse, som du brugte til at foretage dit køb eller oprette din konto.

3. Klik på Fortsæt.

Norton sender dig en mail med instruktioner om nulstilling af adgangskode, hvis der er en konto til den pågældende mailadresse.

Hvis ikke du modtager mailen med instruktioner om nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, så tjek spam- og junkmail-mappen. Mail om gendannelse af adgangskode fra Norton indeholder følgende oplysninger:

• Fra: no-reply@mylogin.norton.com

• Emne: Nulstil adgangskoden til din konto

4. Åbn mailen, og klik på knappen Nulstil adgangskode.

Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du kontakte vores Kundeservice og support.

5. Indtast og opdater en ny adgangskode til din konto.

Adgangskoden har forskel på store og små bogstaver og skal bestå af mindst 8 tegn, som mindst skal indeholde et Stort og små bogstaver, et tal og et symbol.

Sådan får du oplyst brugernavnet til din konto

1. Gå til siden Glemt brugernavn.

2. Indtast den mailadresse, som du brugte til at foretage dit køb eller oprette din konto.

3. Klik på Fortsæt.
    Norton sender en mail til dig, hvis der er en konto tilknyttet den pågældende mailadresse. Følg venligst de tilsendte anvisninger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55260946