Find ud af hvad du kan gøre med din Norton-konto

Med en Norton-konto kan du administrere alle dine Norton-tjenester og -produktnøgler på samme sted. Du bliver bedt om at oprette en Norton-konto, når du foretager køb i Norton Online Store eller aktiverer et abonnement. Du skal bare angive din mailadresse og oprette en adgangskode.

Efter at din Norton-konto er blevet aktiveret, kan du gøre følgende:

• Installer, aktivér og administrer de forskellige produkter og funktioner, som du har ret til.

• Køb eller forny et Norton-abonnement.

• Aktivér, eller annuller abonnementsfornyelse.

• Overføre licensen til en ny enhed.

• Fjern en enhed fra Norton-kontoen.

• Se de Norton-tjenester, der er installeret på en enhed.

• Afinstaller en Norton-tjeneste fra en enhed.

• Opgradere dine Norton-programmer til den seneste version.

• Opdatere dine faktureringsoplysninger.

• Administrere dine kontooplysninger.

Opgaverne på listen varierer, afhængigt af dine Norton-tjenester og enheder. Tilgængelighed af LifeLock-funktioner afhænger af abonnementspakken, du har købt.

Jeg ved ikke, om jeg har en Norton-konto

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du oprette en ny. Men hvis du ikke er sikker på, om du har en Norton-konto, skal du læseJeg ved ikke, om jeg har en Norton-konto.

Hvis du har installeret Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på din Mac-enhed, skal du opgradere til Norton Security for Mac.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370664
Operativsystem mac_os_x,windows,android,ios