Norton Crypto er ikke tilgængelig

Med Ethereum 2.0 eller ETH2 har Ethereum ændret den måde, hvorpå den kan mines. Ethereum ændrede sin konsensusmekanisme fra "proof-of-work" til "proof-of-stake". Med denne ændring er GPU-mining ikke længere mulig.

Som følge heraf har vi deaktiveret vores mining-funktion, mens vi evaluerer alternativer.

Enhver saldo, du allerede har optjent, er tilgængelig i din Norton Crypto-tegnebog. Du kan til enhver tid hæve saldoen på din Coinbase-konto.

Her er nogle ofte stillede spørgsmål, der kan hjælpe dig med at komme rundt om dette mining-stop.

Hvorfor er Norton Crypto stoppet med at mine?

Med Ethereum 2.0 eller ETH2 har Ethereum ændret den måde, hvorpå den kan mines. GPU-mining er ikke længere mulig. Som følge heraf har vi deaktiveret vores mining-funktion, mens vi evaluerer alternativer.

Hvad sker der med mine allerede minede ETH?

Enhver optjent saldo er tilgængelig i din Norton Crypto-tegnebog. Den akkumulerede saldo i din Norton-tegnebog forbliver sikker. Du kan til enhver tid hæve saldoen på din Coinbase-konto.

Er der noget, jeg skal gøre?

Når mining er deaktiveret, vil du ikke længere kunne mine ETH. Din aktuelle indtjening vil blive vist i din Norton-tegnebog. Du kan til enhver tid overføre saldoen fra din tegnebog til din Coinbase-konto.

Hvad sker der, hvis jeg ikke overfører den akkumulerede ETH-saldo i min tegnebog?

Vi vil fortsat støtte din Norton-tegnebog. Din disponible saldo vil forblive sikker.

Hvor længe vil Norton-tegnebogen være tilgængelig?

Vi har i øjeblikket ingen planer om at afvikle Norton-tegnebogen. Du har fortsat adgang til din Norton-tegnebog. Du vil blive underrettet på forhånd, hvis der sker en ændring af abonnementet.

Vil Crypto-funktionen automatisk blive fjernet fra mit Norton 360-produkt?

Ja, Norton Crypto-programmet (NCrypt.exe) fjernes automatisk fra dit Norton-produkt via LiveUpdate. Sørg for, at indstillingen Automatisk LiveUpdate i Norton-produktet fortsat er aktiveret.

Hvornår forventes Norton at genoptage mining?

Vi har ingen endelige planer om at genoptage mining i den nærmeste fremtid.

Vil Norton begynde at udvinde en anden kryptovaluta?

Vi er stadig ved at evaluere alternativer til ETH. Du vil høre fra os, når vi har en alternativ kryptovaluta.

Skal jeg beholde en minimal ETH-saldo i min tegnebog, eller kan jeg hæve al ETH?

Vi har i øjeblikket ingen planer om at afvikle Norton-tegnebogen. Vi overlader det til dig, om du vil bevare saldoen eller ej.

Er der gebyrer eller afgifter forbundet med at overføre saldoen på tegnebogen til Coinbase-kontoen?

Overførsel af kryptovaluta kan medføre transaktionsgebyrer (de såkaldte "gas-gebyrer"), der betales til de brugere af kryptovaluta-blockchain-netværket, som håndterer transaktionen. Hvis du vælger at veksle krypto til en anden valuta, kan du desuden blive nødt til at betale gebyrer til den valutabørs, der håndterer transaktionen. Transaktionsgebyrer varierer afhængigt af markedsvilkårene for kryptovaluta og andre faktorer. Disse gebyrer bestemmes eller opkræves ikke af Norton.

Bemærk, at Norton ikke giver nogen erklæringer eller garantier om de økonomiske fordele, du kan opnå ved at bruge produktet, da der er mange variabler involveret, herunder faktorer som valutaens volatilitet i værdi, den tid og indsats, der kræves for at mine en bestemt blok, det anvendte udstyr og dets omkostninger, mængden og omkostningerne ved ekstra energiforbrug og tilknyttede gebyrer, m.m.

Hvordan får jeg saldoen på min Norton-tegnebog overført til Coinbase-tegnebogen?

Du kan se din saldo på tegnebogen i portalen Mit Norton. Der er en Hæve-mulighed for at overføre din akkumulerede indtjening til Coinbase, når du er klar til at gøre det.

Hvordan får jeg adgang til min tegnebog via Mit Norton-portalen?

Du kan åbne din tegnebog via følgende URL:

https://my.norton.com/extspa/crypto

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20220609114424467