Fejl: "Scanningsfejl" og "I fare" vises i Norton for Mac

Du kan rette fejlen ved at køre LiveUpdate og genstarte Mac-computeren. Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton.

3. Når LiveUpdate er færdig, skal du lukke alle programmer.

4. Genstart Mac-computeren

Hvis problemet ikke er løst, skal du fortsætte til trin 2.

Værktøjet RemoveSymantecMacFiles fungerer ikke på macOS 10.15.0 eller nyere. Hvis du manuelt vil afinstallere Norton på din Mac, skal du læse: Afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder på Mac.

TRIN 2

Download og kør værktøjet RemoveSymantecMacFiles

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper, herunder eventuelle filer, som du har oprettet.

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klik på ikonet Finder i Dock for at åbne Finder.

3. Klik på > Downloads på menulinjen for at gå til mappen Downloads.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du har downloadet filen vha. Safari, skal du åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

• Hvis du har downloadet filen vha. Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du dobbeltklikke på filen RemoveSymantecMacFiles.zip for at pakke filerne ud og derefter åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

5. I mappen RemoveSymantecMacFiles skal du control-klikke på filen RemoveSymantecMacFiles.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto, og adgangskoden må ikke være tom.

6. I vinduet Terminal skal du indtaste administratoradgangskoden og trykke på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

8. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

9. Når værktøjet RemoveSymantecMacFiles er færdig med at fjerne Symantec-filerne, skal du i vinduet Terminal indtaste y og trykke på Retur for at genstarte Mac-computeren.

Inden du trykker på Retur, skal du sørge for at gemme eventuelle filer, du har åbne i andre programmer.

TRIN 3

Installation af Norton

1. Gå til my.norton.com og klik på Log på.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

5. Start installationsprogrammet til Norton ved at dobbeltklikke på filen, som du hentede, når den er overført til computeren.

6. I vinduet med Norton-installationsprogrammet skal du vælge Jeg vil tilmelde mig Norton Community Watch og klikke på Installer for at starte installationen.

7. Når værktøjet Installationshjælp vises på skærmen, skal du indtaste adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installationshjælp.

8. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på Genstart.

9. Når du har genstartet din Mac, skal du i Norton-installationsvinduet, som vises, klikke på Åbn nu for at åbne Systemindstillinger.

10. I vinduet Sikkerhed & anonymitet på fanen Generelt skal du klikke på låseikonet nederst, skrive din administratoradgangskode og klikke på Lås op.

11. Ud for Systemsoftware fra programmet Norton blev blokeret og kunne ikke indlæses skal du klikke på Tillad. Luk vinduet Systemindstillinger.

12. I Norton-installationsvinduet skal du klikke på Fortsæt.

13. I Norton-installationsvinduet skal du klikke på Åbn for at gå til indstillingerne for Sikkerhed & anonymitet.

For at afslutte installationen af Norton på macOS 10.15.x eller nyere skal du give Norton Fuld diskadgang.

14. I vinduet Sikkerhed & anonymitet på fanen Anonymitet skal du klikke på låseikonet nederst, skrive din administratoradgangskode og klikke på Lås op.

15. I venstre rude skal du vælge Fuld diskadgang og derefter markere afkrydsningsfeltet Norton Systemudvidelse i den højre rude. Luk vinduet Systemindstillinger.

16. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

17. I Norton-installationsvinduet skal du klikke på Næste og derefter klikke på Afslut.

18. Hvis du bliver bedt om at aktivere, skal du skrive din mailadresse og adgangskode for at logge på Norton. På listen over tilgængelige licenser i din konto skal du vælge din licens og klikke på Næste.

Installationen af Norton er nu gennemført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v105297195
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 09/01/2020